werk & gezondheid: fit zijn & blijven | balans | druk werk | de lessen van | ter voorkoming | haal kracht uit

Werk & gezondheid

De studie en het onderzoek op het vlak van burn-out (zie publicaties) was een buitengewoon leerzame periode. Wat bleek? De groep die burn-out raakt, kan ons iets leren, namelijk hoe wij zo gezond mogelijk kunnen blijven functioneren, door tijdig signalen te herkennen en actie te ondernemen.

Het aanbod van INTEGRA bestaat uit training en coaching gericht op zowel medewerkers als leidinggevenden. Beiden kunnen vanuit de eigen specifieke positie kansen benutten om bewust, proactief en oplossingsgericht de balans in werk en tussen werk en privé zo goed mogelijk te houden. Preventie van problemen dus; bijsturen waar wenselijk, oplossen waar nodig.

Om teruglopende effectiviteit, grijs verzuim, spanningsklachten en – in het uiterste geval – burn-out te voorkomen, bieden wij een aantal trainingen aan. Wij bespreken met u en uw team en medewerkers wat er speelt en waar u vindt dat actie nodig is. Op basis daarvan stellen wij een training samen, eventueel aangevuld met persoonlijke coaching. Op deze pagina′s stellen wij de volgende mogelijke trainingen voor:

Voor trainingen geldt als standaardtarief EUR 600,-- per dagdeel van drie uur, excl. reiskosten. Bij grotere groepen, boven 10 deelnemers, wordt er met twee trainers getraind. Voor individuele trajecten worden aparte tarieven afgesproken.